Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

glazen boerderij schijndel

Dit marktgebouw met een totaal oppervlak van 1600 m2 bevat winkels. De Glazen Boerderij staat op het centrale marktplein in Schijndel.

Achter Deze Glazen Boerderij In Schijndel Schuilt Een Bijzonder Verhaal Farmhouse Architecture Glass Building Architecture
Achter Deze Glazen Boerderij In Schijndel Schuilt Een Bijzonder Verhaal Farmhouse Architecture Glass Building Architecture

Zo maakte Winy een historisch gebouw in een moderne uitvoering.

. Dit bijzondere gebouw bestaat volledig uit geprint glas en is zo ontworpen -door de wereldberoemde architect en Schijndelaar Winy Maas- dat uw. Het initiatief van dit bijzondere gebouw komt van de Schijndelse Winy Maas. Schijndelse boerderijen stonden model voor het ontwerp. Een strak en modern glazen gebouw in de vorm van een klassieke langgevelboerderij.

Dit bijzondere gebouw bestaat volledig uit geprint glas en is zo ontworpen -door de wereldberoemde architect en Schijndelaar Winy Maas- dat uw bedrijfspresentatie. Schijndel De Glazen Boerderij 20. Wij bieden een winkelruimte te huur aan in De Glazen Boerderij midden in het bruisende centrum van Schijndel. De Glazen Boerderij is een langgevelboerderij en multifunctioneel gebouw gelegen aan de Markt van Schijndel in de Nederlandse provincie Noord-BrabantDe boerderij heeft een oppervlakte van 1600 m².

De Glazen Boerderij is een indrukwekkende verschijning op het marktplein in Schijndel. Het biedt ruimte aan winkels restaurants kantoren en een wellness studio. Midden op de markt in Schijndel treft u het meest spraakmakende project in de Gemeente Schijndel namelijk De Glazen Boerderij. Schijndel De Glazen Boerderij 3.

De Glazen Boerderij Schijndel Netherlands. Hartelijk welkom op de website van Grand Café Le Verre het nieuwste en gezelligste restaurant van Schijndel gevestigd in het meest besproken pand De Glazen Boerderij. Van de iconische Glazen Boerderij tot een uniek voedselbos. Daarmee herinnert hij de mensen aan de oude boerderijen die vroeger in Schijndel stonden.

De gevel van de Glazen Boerderij bestaat uit zon duizend verschillende glasplaten. De Schijndelse cadeaubon kun je inleveren bij winkels en horeca in het centrum van Schijndel de Molenstraat en omstreken. Een strak en modern glazen gebouw in de vorm van een klassieke langgevelboerderij. We zien u.

Its designed to look like a traditional Dutch farmhouse - albeit quite a large one - but look closer and youll see its facade is entirely made. Geen echte boerderij maar een glazen gebouw met een speciale print. Prachtige glazen boerderij ontworpen door Winny Maas welke ook de markthallen in Rotterdam ontwierpEr zijn fotos genomen van oude boerderijen uit de omgeving en deze afbeeldingen zijn op glazen platen ge-etst tot in de kleinste detailsIn de 2 e wereldoorlog zijn op deze plek alle huizen door bombardementen vernieldNeem een kijkje binnen daar komen alle elementen nog. 479 likes 1 talking about this 693 were here.

De Glazen Boerderij is een multifunctioneel gebouw met een geest van het verleden. De Glazen Boerderij is een multifunctioneel gebouw op het centrale marktplein van het Brabantse dorp Schijndel. De kaarten en de biografie zijn te koop bij de VVV Frappant 101 Leuk en BLZ Voets in Schijndel en kosten respectievelijk 1- en 25- per stuk. Grand Café Le Verre staat garant voor een volledige avond uit.

De bon is verkrijgbaar in de coupures van 500 750 1000 en 2500. SCHIJNDEL De unieke Glazen Boerderij op de Markt in Schijndel. Bijzondere boerderijen in Schijndel. Genoeg reden voor de realisatie van enkele fiets- en wandelroutes door.

Winy bedacht een Glazen Boerderij. Glazen Boerderij Naar aanleiding van deze provocatie werd Maas in 2000 gevraagd een lezing te geven in Schijndel. Het pand huisvest horeca winkels en kantoren. Een uitvergrote 16 keer groter gemiddelde Schijndelse boerderij in glas die de geschiedenis probeert in te halen met een geest van het verleden.

Hieruit volgden enkele studieopdrachten voor het dorp. Hieronder vindt u meer informatie over de biografie. Tijdens deze fietsroute kom je verhalen tegen over landbouw boerderijen en bewoners van vroeger en nu. De Glazen Boerderij is een multifunctioneel gebouw op het centrale marktplein van het Brabantse dorp Schijndel.

Prachtige glazen boerderij ontworpen door Winny Maas welke ook de markthallen in Rotterdam ontwierpEr zijn fotos genomen van oude boerderijen uit de omgeving en deze afbeeldingen zijn op glazen platen ge-etst tot in de kleinste detailsIn de 2 e wereldoorlog zijn op deze plek alle huizen door bombardementen vernieldNeem een kijkje binnen daar komen alle elementen nog. Het gebouw is ontworpen door de architect Winy Maas van architectenbureau MVRDV uit Rotterdam. Het gebouw bestaat uit 1000 puzzelstukjes geprint glas en een stalen frame. 355 km Download GPX.

Je vindt in onze gemeente ook prachtige monumentale hoeves van toen én vernieuwende boerderijen en landbouw van nu. Heden en verleden komen hier samen. Daar zullen veel mensen aan denken als het over bijzondere boerderijen in Meierijstad gaat. Ook is onlangs de biografie van De Glazen Boerderij gepresenteerd geschreven door Gerard Buenen.

Op ons centrale marktplein in Schijndel is mede dankzij hem en de voormalige Gemeente Schijndel een uitvergrote versie van de gemiddelde Schijndelse boerderij in glas gerealiseerd. Dit marktgebouw met een totaal oppervlak van 1600 m2 bevat winkels restaurants kantoren en. Schijndels market square was badly bombed during World War Two and for decades it remained empty until locally born architect Winy Maas came up at the 7th attempt with the Glass Farm. Ontdek het verhaal van de Glazen Boerderij en ervaar de veelzijdigheid.

Fiets door het groene Schijndelse landschap en geniet van de vele karakteristieke boerderijen die je passeert. Het is een uitvergrote gemiddelde Schijndelse boerderij in glas die de geschiedenis probeert in te halen met een hang van het verleden. NAVIGEER NAAR HET STARTPUNT VOLGENDE ROUTEPUNT GA TERUG NAAR DE ROUTE. Dit begint natuurlijk met een heerlijke maaltijd en wordt afgesloten aan de bar met een drankje.

De Glazen Boerderij is een indrukwekkende verschijning op het marktplein in Schijndel.

Ontroerend Goed Glazen Boerderij Architecture Post Modern Architecture Old Farm Houses
Ontroerend Goed Glazen Boerderij Architecture Post Modern Architecture Old Farm Houses
Pin Op Architecture
Pin Op Architecture
Glazen Boerderij In Schijndel Mixed Grill Glass Building Diagram Architecture Cultural Architecture
Glazen Boerderij In Schijndel Mixed Grill Glass Building Diagram Architecture Cultural Architecture
Glazen Boerderij Schijndel Boerderij
Glazen Boerderij Schijndel Boerderij
Pin On Everything Dutch
Pin On Everything Dutch

Posting Komentar untuk "glazen boerderij schijndel"